|  Startsida 
DanskaNorska[finska]EngelskaSvenska

Inloggning

Användarnamn

Lösenord
Välkommen till eXchange
eXchange är utvecklat för att hantera alla sorters produkter som ej ska repareras, t.ex lågkostnadsprodukt (NEL), DOA, för många reparationsförsök, för lång reparationstid, reparation ej lönsam eller reparation ej möjlig. Systemet är ursprungligen utvecklat i nära samarbete med Power Norge och några av deras leverantörer och används där i skarp drift sedan 2009. I dagsläget används systemet även av NetOnNet i Sverige och Norge.

eXchange är uppbyggt runt ett enkelt gränssnitt där alla parter, butiker, leverantörer, distributörer och verkstäder, enkelt kan följa ett ärende från att det registreras till det är krediterat och avslutat. Systemet innefattar alla grundläggande funktioner men även en distributörsroll, priskorrigering, logistik och ett administrationsgränssnitt för butikkedjan med möjlighet att följa alla ärenden i kedjans alla butiker.

Det finns även elektronisk integration med bl.a. Power Norge och deras SAP-system och mot Sony. Integration med systemet kan göras av alla parter och i alla flöden. eXchange utvecklas av Reclaimit AB och det är även de som äger, sköter driften och ger support för systemet.
3.236.83.14   © 2008 - 2024 Reclaimit AB Piteå, Sverige   |   Cookies